CONTACT OPNEMEN?

ALGEMENE VOORWAARDEN

Hoe te reserveren?

U kunt telefonisch reserveren via 088-9000360. U kunt ook via internet reserveren.

Park vooraf bekijken?

Wilt u eerst het park bekijken, dan bent u elke dag van het jaar tijdens onze openingstijden welkom. Maak vooraf een afspraak met onze reserveringsafdeling: 0900-0200 (€ 0,35 p.g.).

Aantal personen

Alle vermelde prijzen gelden vanaf twintig betalende bezoekers. Het definitief aantal gasten dient uiterlijk vijf werkdagen voor de bezoekdatum bij ons bekend te zijn. Komt u met meer gasten dan het aangegeven aantal, dan betaalt u uiteraard ook de toegang voor de extra bezoekers. Houd er wel rekening mee dat dit gevolgen kan hebben voor het programma. Indien de groepsgrootte wijzigt, adviseren wij u om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Gasten met rolstoel

Onze attractieparken zijn geheel of gedeeltelijk geschikt voor rolstoelgebruikers, behalve Speelland Beekse Bergen. Er zijn rolstoeltoiletten aanwezig. Daarnaast kunt u bij een aantal parken rolstoelen lenen. Informeer hiernaar bij uw reservering.

Bagage & parkeren

Bij sommige attractieparken zijn bagagekluisjes aanwezig, informeer hiernaar bij reservering. Bij de attractieparken geldt betaald parkeren met uitzondering van touringcars, die betalen geen parkeerkosten.

Betalingsvoorwaarden

U betaalt de schoolreis bij aankomst op het attractiepark bij de kassa of bij de groepsreceptie. Betaling kan contant of met uw pinpas. Bij sommige parken kunt u ook met een creditcard betalen. Wilt u via een rekening betalen? Geef dit dan bij uw reservering aan.

Annuleringsvoorwaarden

Heeft u een gids/ranger, bus, workshop of rondleiding gereserveerd, dan gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Vindt de annulering meer dan tien werkdagen voor gereserveerde diensten plaats, dan worden geen kosten in rekening gebracht bij de gast of de groep.
  • Vindt de annulering minder dan tien werkdagen, maar meer dan vijf werkdagen voor gereserveerde diensten plaats, dan wordt 10% van de kosten voor de
    gereserveerde diensten in rekening gebracht.
  • Vindt de annulering minder dan vijf werkdagen, maar meer dan 48 uur voor gereserveerde diensten plaats, dan wordt 50% van de kosten voor de gereserveerde
    diensten in rekening gebracht.
  • Vindt de annulering minder dan 48 uur van tevoren plaats, dan wordt 100% van de kosten voor de gereserveerde diensten in
    rekening gebracht.

U moet schriftelijk annuleren. Als de gast of groep geen gebruik maakt van onze diensten en die niet van tevoren annuleert, dan brengen wij u 100% van de kosten voor de gereserveerde diensten in rekening.