CONTACT OPNEMEN?

AQUAZOO in Leeuwarden

AQUAZOO FRIESLAND

AquaZoo Friesland vind je aan de Friese wateren en met de uitgebreide diercollectie beleef je letterlijk en figuurlijk een spetterend dagje uit in Noord-Nederland. Sta neus aan neus met zeehonden, beleef het zeeberen festijn en wandel over het strand tussen de pinguïns; unieke momenten die je niet snel zult vergeten!

Tijdens de Zeehondensafari stap je samen met de dierverzorger op een trekschuit om de zeehonden te spotten. Misschien mag jij ook wel een visje aan ze voeren. En wie nog nooit reuzenotters heeft gezien, moet zeker eens op bezoek komen.

MEER INFO

Een compleet verzorgd schoolreisje in AquaZoo Friesland is al mogelijk vanaf € 7,00 per leerling (vroegboekkorting). De klas beleeft een onvergetelijke dag door samen met pinguïns over het strand te lopen, te klimmen en te klauteren in de speeltuin en het bezoeken van shows met zeeberen, zeehonden en pinguïns.

Het schoolreisje is inclusief friet, snack, ijs en een Sisi! Voor 40 euro extra krijgt het gezelschap ook nog een bijzondere rondleiding van anderhalf uur door het park. Een deskundige gids begeleidt de groep langs plaatsen waar ‘normale’ bezoekers niet mogen komen en onthult enkele geheimen van AquaZoo Friesland (maximaal 20 personen per rondleiding).

Beleef een spetterend schoolreisje in AquaZoo Friesland!
 

NAAR AQUAZOO FRIESLAND