CONTACT OPNEMEN?

DE BUITENJAN Veldhoven

Brabants gezelligste groepsaccommodatie!

Groepsaccommodatie De Buitenjan biedt enorm veel mogelijkheden voor ieder gezelschap. Ook scholen weten de weg naar de prachtige locatie in de Brabantse bossen goed te vinden. Of het nu gaat om een dagprogramma vol avontuurlijke activiteiten of een meerdaags kamp: alles is mogelijk.

De Buitenjan beschikt over verschillende groepsverblijven en overnachtingsmogelijkheden voor alle leeftijden. Er is een divers aanbod aan binnen- en buitenactiviteiten. Dankzij de mooie, groene omgeving en de vele activiteiten ontstaat er een goede mix van inspanning en ontspanning. Het naastgelegen Klimrijk Brabant vormt wat dat betreft nog een extra attractie!

MEER INFO RESERVEREN

Creatief

Schoolklassen maken vooral graag gebruik van de mogelijkheden tot dansen en feesten in de Pepsitheek, de sportvelden, het gratis wifi-netwerk, de groepsspelen, boshut en uiteraard de faciliteiten van het naastgelegen Klimrijk Brabant. Maar ze kunnen ook creatief aan de slag of hun acteerkunsten etaleren in de toneelzaal. Of anders lekker relaxen in de ontmoetingsruimte, gezellig kletsen bij de kampvuurplaats en na een wandel- of speurtocht door de uitgestrekte bossen genieten van een heerlijke maaltijd, bereid door de huiskok. Het moge duidelijk zijn: de mooiste (school)tijd beleef je bij De Buitenjan!

Klimrijk Brabant

Klimmen tot wel acht meter hoogte? Meesters en juffen kunnen hun leerlingen gerust de boom in sturen! Tijdens het ‘parcours klimmen’ worden de leerlingen gezekerd en begeleid door gekwalificeerde instructeurs. Klimrijk Brabant is ook op vaste grond buitengewoon avontuurlijk. Leerlingen treden bijvoorbeeld tegen elkaar in het strijdperk tijdens een outdoor lasergame. Maar ook de GPS-wandelroute vormt een ware uitdaging.

Alle ingrediënten voor een verblijf dat uitblinkt in avontuurlijke Brabantse gezelligheid zijn dus voorhanden bij De Buitenjan. Tot snel!  

NAAR DE BUITENJAN