CONTACT OPNEMEN?

DIERENRIJK bij Eindhoven

BEESTACHTIG LEUK EN LEERZAAM SCHOOLREISJE

In Dierenrijk kunnen leerlingen dieren niet alleen van héél dichtbij zien, horen, ruiken en voelen, maar ze leren er ook een heleboel over. De populaire kriebelvisjes, ringstaartmaki’s en de speciale dierenshows zijn hierbij een echte aanrader.

Spelen en leren tegelijkertijd

Tussendoor leren kinderen ook spelenderwijs van dieren door bijvoorbeeld de chimpansees na te apen in de binnenspeeltuin ‘Indoor Apenkooien’. 

Exclusief voor schoolklassen: educatieve show en vroege openstelling

Het schoolreisje leerzaam starten met een educatieve olifantenshow of zeehondenshow? Dat kan in Dierenrijk. Deze shows zijn zelfs exclusief voor schoolklassen in de ochtend bij te wonen; nog voordat het park officieel open gaat! De schoolklas kan al vanaf 09.00 uur het park betreden, waarna het mogelijk is om tussen 09.30 en 10.00 uur een live training bij de olifanten of zeehonden  bij te wonen.

Tijdens de show demonstreren de bekwame dierverzorgers live hoe zo’n training te werk gaat en waarom dit zo belangrijk is. De show is niet alleen leuk en leerzaam voor de toeschouwers, maar ook voor de dieren zelf. Tijdens de training leren zij namelijk spelenderwijs allerlei opdrachten te vervullen en worden daar ook voor beloond.

Zo wordt het makkelijker de dieren te verzorgen en de dieren zelf verdienen allerlei lekkere hapjes. De zeehonden en olifanten worden dagelijks getraind en er vindt ook dagelijks een reguliere show voor publiek plaats.

Ook mogelijk: Ga samen met een educatieve gids op pad en laat je klas rondleiden door het dierenrijk. Hierna weten ze alles over dieren en natuurbehoud.

NAAR DIERENRIJK