CONTACT OPNEMEN?

KLIMRIJK Brabant

Buitengewoon avontuurlijk

Een schoolreis naar Klimrijk Brabant is buitengewoon avontuurlijk. Meesters, juffen en leerlingen kunnen er letterlijk de boom in! Tijdens het ‘parcours klimmen’ worden de leerlingen gezekerd en begeleid door gekwalificeerde instructeurs. Waag je dus op wiebelige loopbruggen, klim en zwier van boom naar boom of voel je hart kloppen tijdens een sensationele outdoor lasergame in het bos. Voel de adrenaline door je lichaam razen!

Hoog tussen de Brabantse bomen is een avontuurlijk parcours met wel vijftig hindernissen uitgezet. Hier roetsjen schoolkinderen aan een katrol van de eerste naar de tweede boom, verderop gaat een groepje leerlingen via een klimnet naar een volgende boom en elders is een groep druk in de weer met het beklimmen van een houten ladder. Een dergelijk parcours is voor elke klas een leuke uitdaging.

MEER INFO RESERVEREN

Meteen aan de slag

Bij Klimrijk Brabant hoeven bezoekers niet bij elk plateau de zekering los te maken en bij de volgende etappe weer vast te klikken. Dat maakt het klauteren extra veilig. Bovendien is het, door de voortdurende zekering, niet nodig om eerst een uitgebreide instructie te krijgen. Iedereen kan na het zien van een korte instructiefilm meteen van start. Natuurlijk zijn de gediplomeerde instructeurs en medewerkers altijd in de buurt voor het geval bijvoorbeeld de meester of juf ineens niet meer verder durft. Geen nood. Die halen we zo weer uit de boom! Ook bij een gevalletje van acute hoogtevrees. Klimmen is mogelijk vanaf een minimale lengte van 1,30 meter.

Lasergame

Klimrijk Brabant is ook op vaste bodem buitengewoon avontuurlijk. Leerlingen treden bijvoorbeeld tegen elkaar in het strijdperk tijdens een outdoor lasergame. Maar ook de een GPS-wandeltocht vormt een ware uitdaging. Onderweg ontvangen de deelnemers opdrachten en codes die ze naar volgend punt voeren. Een combinatie van de verschillende activiteiten is natuurlijk ook mogelijk!

NAAR KLIMRIJK