CONTACT OPNEMEN?

SAFARIPARK Beekse Bergen

BESTE DIERENTUIN VAN NEDERLAND!

Safaripark Beekse Bergen is en blijft een razend populaire bestemming voor scholen die een even leerzame als leuke schoolreis zoeken.

Safaripark Beekse Bergen werd in 2013 en 2014 uitgeroepen tot ‘Beste dierentuin van Nederland’! Het park in Hilvarenbeek is en blijft dan ook een populaire bestemming voor meesters, juffrouwen én leerlingen die op zoek zijn naar een even leerzame als leuke schoolreis. Want de mooiste (dierentuin)tijd beleef je dus duidelijk bij Safaripark Beekse Bergen!

MEER INFO RESERVEREN

Een schoolreisje bij Safaripark Beekse Bergen is uniek, leerzaam en onvergetelijk tegelijk. Rangers vertellen alles over de Afrikaanse dieren en met de wandel-, bus-, én bootsafari ben je als leerling de hele dag zoet. Aanrader is ook de Klaskamer: het Afrikaans gethematiseerde leslokaal van het safaripark. Rangers verzorgen hier speciaal voor het basis- en voortgezet onderwijs ontwikkelde lessen waarbij de Afrikaanse cultuur en de relatie tussen mens en dier een belangrijke plaats inneemt.

Hol van de leeuw

Ga met de hele klas dus een dagje mee naar Afrika! In Safaripark Beekse Bergen, het grootste Afrikaanse wildlifepark van de Benelux (120 hectare), wagen leerlingen zich in het hol van de leeuw. Beestachtig spannend dus, maar ook leerzaam. Met het gratis lespakket begint de voorpret al op school. In de safaribus vertellen de rangers interessante weetjes over de dieren die onderweg te zien zijn zoals leeuwen en giraffen. De spectaculaire roofvogelshow is eveneens een absolute aanrader! Ook tijdens de boot- en wandelsafari komen leerlingen spelenderwijs van alles te weten over de vele dieren. Afrika, gevaarlijk dichtbij!

Combineer met Speelland

Het is natuurlijk heerlijk om aan het eind van de dag nog even lekker te kunnen spelen. Speelland Beekse Bergen staat garant voor spetterende speelpret & splashende waterfun dankzij de vele glijbanen, speeltoestellen, trampolines en nog veel meer leuks!

NAAR SAFARIPARK