CONTACT OPNEMEN?

SPEELLAND Beekse Bergen

Alle speelfanaten verzamelen!

Alle waaghalzen verzamelen! Durven uw leerlingen het aan: tomeloos crossen, glijden, en duiken zweven? Dan is Speelland Beekse Bergen hun place to be. Hier vinden ze spectaculaire speelpret en bouwen ze samen met hun klasgenootjes immense zandkastelen. Waar zand is, is ook water. Dus zwempret verzekerd.

Echte waterratten kunnen zich uitleven in de Splash! en de Aquashuttle. En wat dacht u van racen op een echt racecircuit? "Wedstrijdje doen, meester? 

MEER INFO RESERVEREN

Speelparadijs

Speelland Beekse Bergen is een speelparadijs met een Afrikaans tintje voor kinderen tot 12 jaar! Een grote speeltuin met brede zandstranden, zwemwater en attracties die variëren van schommelen en trampoline springen tot minigolf spelen en snelheidsduivels worden in heuse kidcars. Onze tip: hussel de meiden en jongens door elkaar en laat ze in teams tegen elkaar minigolfen. Pret gegarandeerd!

Rijbewijs halen

In Verkeersland kunnen kinderen hun rijbewijs halen. Dat wordt goed opletten met al die kruisingen en stoplichten. De Bigwheels hebben grote banden en vergen kracht en behendigheid van de bestuurder. Gaat het goed?  Dan krijgen de kinderen een rijbewijs! 

Waterpret

Natuurlijk zoeken de kinderen ook spectaculaire waterpret. Dat wordt geen probleem met zo'n breed zandstrand. Maar ook de waterattracties zijn een ware belevenis voor de klas. De Aquashuttle lanceert ze van grote hoogte op het water. De Waverider lijkt op een carrousel in het water en gaat zo snel dat het net een jetski lijkt. In de Splash! nemen ze een snoekduik van zes meter hoogte het water in. Alle leerlingen gillen het uit van pret. "Yeah,  nóg een keer!" 

NAAR SPEELLAND