CONTACT OPNEMEN?

SPORTIOM 's-Hertogenbosch

Zwemmen, schaatsen en lasergamen!

Bij Sportiom in ’s-Hertogenbosch beleven schoolklassen het meest actieve schoolreisje dat maar denkbaar is. Eerst lekker zwemmen bij subtropisch zwemparadijs Aquafun Sportiom en vervolgens een winterse schaatstocht maken bij Icefun Sportiom. Buiten het schaatsseizoen is ook de lasergame-battle absoluut de moeite waard!

Bij AquaFun Sportiom roetsjen bezoekers in een zwemband naar beneden of vermaken ze zich in het golfslagbad! Bij IceFun Sportiom (geopend van oktober t/m februari) schaats je bergopwaarts, van een helling en door grotten. In de periode april tot en met september transformeert de thema-ijsbaan in een ware indoor lasergame-arena. 

MEER INFO RESERVEREN

AquaFun

Wie de voorkeur geeft aan behaaglijke warmte, kan een duik nemen in de subtropische zwembaden van AquaFun Sportiom. Hier waant men zich in een prachtig vakantieresort op een tropisch eiland aan de voet van een vulkaan! Volop sensatie dus. Probeer de wildwaterbaan maar eens of één van de supersnelle glijbanen.

IceFun

In het meest veelzijdige sportcentrum van Brabant gaan plezier maken en sportief bewegen dus moeiteloos samen. Dolle pret is ook gegarandeerd als de hele klas de schaatsen aantrekt voor een wonderbaarlijke tocht over de Noordpool. De leerlingen schaatsen door grotten en over heuvels en onderweg begint het opeens te sneeuwen. Vanaf de kade genieten de niet-schaatsers van het uitzicht en drinken ze een heerlijke kop warme chocolademelk.

Lasergame

Sportiom ’s-Hertogenbosch biedt ook hightech spanning en avontuur. In de 1.000 m2 grote thema-lasergameruimte bevinden leerlingen zich op een guur bergachtig terrein, midden in de haast ondoordringbare bossen van Alaska. Hier ontvangen zij de opdracht voor een missie. Harten gaan sneller kloppen, de adrenaline stijgt. Een schot klinkt… De sportieve strijd is begonnen!

NAAR SPORTIOM