CONTACT OPNEMEN?

ZOOPARC in Overloon

GA JE MEE OP EXPEDITIE?

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens de Expeditie voer je opdrachten uit om de reis te voltooien. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer…

 

MEER INFO

ZOOPARC OVERLOON

De natuurrijke omgeving en de bijzondere dierverblijven waar bezoekers tussen de dieren lopen maken het 21 hectare grote park uniek. Bekijk de cheetahs van héél dichtbij, laat je omringen door rondspringende ringstaartmaki’s en wandel samen met Indische antilopen, pelikanen en herten over de Maidan. Een unieke beleving om nooit te vergeten!

Een compleet verzorgd schoolreisje in ZooParc Overloon is al mogelijk vanaf € 7,00 per kind (vroegboekkorting). De klas beleeft een onvergetelijke dag door samen met de ringstaarmaki's over het Lemureneiland te lopen, te klimmen en te klauteren in de speeltuin en tijdens het bijwonen van de kleurrijke vogelshow met ara’s.

Het schoolreisje is inclusief friet, snack, ijs en een Sisi! Voor 40 euro extra krijgt het gezelschap ook nog een bijzondere rondleiding van anderhalf uur door het park. Een deskundige gids begeleidt de groep langs plaatsen waar ‘normale’ bezoekers niet mogen komen en onthult enkele geheimen van ZooParc Overloon (maximaal 20 personen per rondleiding).


Ga mee op avontuur in ZooParc Overloon!
 

NAAR ZOOPARC OVERLOON